Курячі кишеньки або куряче філе фаршироване

Курячі кишеньки або куряче філе фаршироване – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

З філе курки готують багато різних страв до свята чи просто на вечерю. Сьогодні приготуємо “Курячі кишеньки” з цибулею і помідорами.

Інгредієнти

Філе куряче – 4 шт.
Цибуля – 1 шт. велика або 2 середні
Помідор – 2 шт.
Сметана – 350 гр.
Оливкое масло – 1-2 ст. лож
Рослинне масло – 1-2 ст. лож.
Сіль, цукор, перець, улюблені приправи, суміш сухої паприки. – по смаку

Як приготувати “Курячі кишеньки” або куряче філе фаршироване