Курячі крильця, тушковані з картоплею

Сьогодні в нашому меню курячі крильця. Пропонуємо загасити їх разом з картоплею, морквою та цибулею. Смачно, ситно і просто!

Інгредієнти

Крильця курячі — 600 гр
Масло рослинне — 45 мл
Морква — 1 шт.
Цибуля — 1 шт.
Картопля — 4-5 шт.
Вода — 2,5 склянки
Лавровий лист — 1 шт.
Сіль — за смаком

Як приготувати Курячі крильця, тушковані з картоплею

Для приготування страви нам знадобляться курячі крильця, попередньо розморожені. Готувати страву будемо відповідної каструлі, можна використовувати і глибоку сковороду або казанок.

Покроковий рецепт

Отже, беремо потрібну кількість курячих крилець. Якщо на курячих частинах є пір’я, видаляємо їх. Крила промиваємо, розбираємо на частини для зручності гасіння. У каструлю наливаємо рослинне масло, прогріваємо його. Викладаємо в каструлю крила для обжарювання. Смажимо на помірному вогні приблизно 10 хвилин.

Підготуємо овочі. Подрібнюємо теркою моркву, цибулю просто нарізаємо кубиками.

До курячих крилець заливаємо півсклянки води, вводимо овочеву нарізку. Продовжуємо тушкувати 5-7 хвилин.

За цей час начистим картоплю. Разрежем кожен бульба на кубики середні за розміром. Нарізку з картоплі викладаємо в каструлю. Перемішуємо, тушкуємо хвилин 20.

Заливаємо в каструлю близько 1,5 — 2 склянок води (кип’яченою), солимо, можна додати перчику меленого. Продовжуємо тушкувати ще хвилин 10. В кінці додаємо лавровий лист, тушкуємо ще 5 хвилин.

Даємо тушкованим крилець з картоплею настоятися під кришкою, а потім вже подаємо до столу. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Гуляш з курячої печінки з картопляним пюре