Курячі крильця з картоплею в мультиварці

Час приготування: 1 год 15 хв.

Страви в мультиварці завжди спрощують життя.

Інгредієнти

Кількість порцій: 4
курячі крила — 5 шт
картопля — 0,5 кг
цибуля — 1 шт
мокровь — 1 шт
майонез — 2 ст ложки
томатна паста — 2 ст ложки
сіль — за смаком
сушений кріп — 1 щіпка
перець чорний мелений — за смаком
лавровий лист — 2-3 штучки

Як приготувати Курячі крильця з картоплею в мультиварці

Курячі крильця з картоплею — це простий рецепт. Ви самі можете зробити його пікантніше, додаючи улюблені спеції.

Покроковий рецепт

1


В мультиварці встановимо «смаження». Візьмемо велику соковиту морквину, почистимо її, на гострій тертці перетрем моркровку на тонкі пластинки. Жовтий лук почистимо від шкірку. Гострим ножем швидко подрібнити цибулю. У підігріту чашу вливаємо олію, даємо маслу підігрітися. Туди кладуть овочі. Даємо їм підрум’янитися.

2



Ножем від шкірки сиру картоплю чистимо, нарізаємо його у формі кубиків. Курячі крильця промиємо у воді, підсушити. До підсмаженою моркві, цибулі опускаються промиті крила. Все перемішується, даємо крилам «схопитися».
Відключаємо в мультиварці «смаження». У чашу засипаємо картоплю. Увіллємо окріп по стінці чаші. Включається режим «гасіння».

3


Для соусу в тарілочці майонез змішаємо з томатом. Акуратно звішуємо отриману суміш в нашу страву.

4




Спробувавши на смак, потрібно поперчити, посолити. Ви можете всипати сушений кріп, листя лаврового листа.

5

Через годину курячі крила з картоплею можна подавати!

Дивіться також:  Муксун, фарширований грибами, запечена