Курячі стегенця в соєвому соусі

Особливий смак курячих стегенець надає маринад з
солодкого меду і соєвого соусу з часничком.

Інгредієнти

Курячі стегна — 4 штуки
Соєвий соус — 300 мл
Часник — 3 зубчики
Мед — столова ложка

Як приготувати Курячі стегенця в соєвому соусі

Курячі стегенця в соєвому соусі – це суміш російської та японської кухні. Це блюдо має незвичайний пряний смак. Приготувати його простіше простого. А ще воно не тільки смачне, але і низькокалорійне.

Покроковий рецепт

Приготуємо необхідні нам інгредієнти. Я використовувала для приготування домашню курку, можна використовувати покупну М’ясо добре вимити, висушити паперовим рушником. Часник почистити.

Очищений часник споліскуємо. Натираємо на дрібній тертці, так консистенція соусу буде більш м’якою.

В окремій мисці змішуємо соєвий соус, столову ложку меду і натертий часник. Гарненько розмішуємо, щоб консистенція вийшла однорідною.

Готуємо харчову фольгу. Краще відрізати трохи більше за розміром, щоб вона повністю закрила м’ясо, інакше соус витече, і м’ясо не буде таким м’яким. Кожне куряче гомілка упаковувати в окрему фольгу.

Прямо над фольгою натерти приготованим соусом.

Загорнути в щільний кишеньку. Поставити в холодильник маринуватися на годину. Потім помістити в розігріту до 180 градусів духовку помістити м’ясо у фользі. Випікати домашную курку 1,5 години, покупну 45 хвилин.

Дивіться також:  Запечена картопля з стегнами курки в духовці