Курячі стегна по-римськи

Інгредієнти

Курячі стегна 1 кг
Соєвий соус — 3 столові ложки
Гірчиця — 1 столова ложка
Томатна паста — 1 їдальня ложка (або кетчуп – 2 столові ложки)
Яйця курячі — 1 шт.
Сіль — за смаком
Мелений чорний перець — за смаком

Як приготувати Курячі стегна по-римськи

Покроковий рецепт

Інгредієнти…

Курячі стегна (або гомілку) промити під проточною водою, обсушити, замаринувати в соєвому соусі (близько 15 хвилин).

Через 15 хвилин додати гірчицю і томатну пасту (або кетчуп). Посолити, поперчити, перемішати. ( Якщо ви, як і я в цьому рецепті, використовуєте соєвий соус Кіккоман, не переборщіть з сіллю, так як він і так сильно солоний). Потім додати куряче, заздалегідь збите яйце, все перемішати.

Смажити курячі стегна на рослинному маслі з обох боків до золотистого кольору. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Кабачкові оладки з кропом