Курячий салат з перцем

Як приготувати Курячий салат з перцем

Ароматний салат з курки і перцю під пряним маринадом стане чудовою закуски до сімейного застілля. Для його відтворення вам знадобиться:
куряче філе – 200 грам;
три солодких перцю різних кольорів;
стручок перцю чилі;
цибулю і часник;
винний оцет;
оливкова олія.
1. Куряче філе відправте випікатися на грилі до повного приготування.
2. Три солодких і гострих перцю очистити і нарізати тонкими слайсами.
3. Готову курку також нарізати або розібрати на волокна. Цибулю нарізати півкільцями, а часник дрібно нарубати.
4. Викласти в салатник всі інгредієнти і перемішати все разом.
5. Заправити винним оцтом блюдо і оливковою олією.

Дивіться також:  Салат з нуту з кебабом з свинини і яблука