Квасолевий суп без мяса

Готується суп досить легко і з мінімальною кількістю продуктів .

Інгредієнти

Червона або біла консервована квасоля / неконсервированная квасоля . — Дві склянки
Картопля — Три штуки
Морква — Дві штуки
Часник — Дві штуки
Цибуля ріпчаста — Дві штуки
Лавровий лист — Одна штука
Сіль — За смаком
Перець — За смаком
Зелень — За смаком

Як приготувати Квасолевий суп без м’яса

Не завжди нам хочеться їсти звичні всім супи . Якщо у пошуку рецептів чогось нового і смачного , хочете з’їсти щось легке без м’яса , якщо ви вегетаріанець або дотримуєтеся посту , то цей рецепт точно для вас . Готується суп досить легко і з мінімальною кількістю продуктів .

Покроковий рецепт

Якщо квасоля неконсервированная , то на ніч замочуємо квасоля , вранці промиваємо , ставимо в каструлю з підсоленою водою і варимо тридцять хвилин . Якщо консервована , то промиваємо й варимо десять хвилин після закипання .

Моркву потерти на крупній тертці .

Цибулю ріжемо дрібними кубиками. Часник чистимо.

Картоплю нарізаємо кубиками і тримаємо в воді, щоб він не потемнів .

Розігріти сковороду з рослинним маслом . Посмажити цибулю з морквою до золотистого кольору .

Коли зварилася квасоля додаємо цибулю з морквою і картоплю .
Варимо двадцять хвилин, після додаємо сіль і перець за смаком і один лавровий лист .

Через 10 хвилин зняти з вогню і додати подрібнений в часникодавці часник.

Дати настоятися якийсь час .
Подавати можна з зеленню , сухариками і соусами у вигляді першого страви .

Дивіться також:  Російський борщ на курку без капусти