Квасолевий суп з локшиною

Цей рецепт смачного, легкого, ароматного супу порадує всіх ваших домочадців.

Інгредієнти

Квасоля — 250 грам
Локшина — 50 грам
Цибуля ріпчаста — 1 головка
Сіль — за смаком
Мелений чорний перець — за смаком
Рослинне масло — 3 ст. л.
Курячий або овочевий бульйон — 2 літри можна з шматочками м’яса

Як приготувати Квасолевий суп з локшиною

Всі чудово знають, що квасоля одна з найбільш корисних бобів. Включаючи її в свій раціон, ви наповнюєте ваш організм корисними вітамінами. А суп з квасолі корисніше буде подвійно. Обов’язково спробуйте. До того ж, він тільки корисний, але і шалено смачний. Приступимо!

Покроковий рецепт

Квасоля добре промити і залити холодною водою на 3-4 години. Потім залити холодним бульйоном і варити до м’якості.Цибулю порізати дрібними кубиками.

Підсмажити на розігрітій сковороді до золотистого кольору.Додати до бульйону. Додати сіль і перець. Перемішати.


Викласти локшину в суп і варити ще хвилин 30.

Простий і смачний супчик готовий! Подавайте на стіл.
Приємного апетиту!

Дивіться також:  Дієтичний томатний суп з ріпою і горохом