Квасоля з макаронами в томатно-часниковому соусі

Час приготування: 25 хвилин

Страва готується максимально швидко, дуже живильне і припаде до смаку усій родині.

Інгредієнти

Кількість порцій: 4
цибуля ріпчаста — 1 шт
морква — 1 шт
часник — 1 великий зубчик
квасоля червона консервована — 1 банку
макарони — 4-5 ст л.
томатна паста — 2 ст. л.
фарш — 100 г
за бажанням
зелень — за смаком
сіль, перець — за смаком

Як приготувати Квасоля з макаронами в томатно-часниковому соусі

Дуже легка в приготуванні страва з продуктів, які знайдуться в будь-якому холодильнику. Блюдо дуже ситне, багате білками. Впоратися з приготуванням квасолі з макаронами в томатно-часниковому соусі зможе кожен, навіть новачок. Страву можна назвати конструктором, тому що додавати в нього можна все, що є в холодильнику — курка, фарш, свіжі помідори і перець, будь-яка зелень за смаком. Підійде для поста, якщо не додавати фарш. Якщо додати більше води, блюдо вийде густе і наваристое, як суп. На рідини економити не варто. Якщо готову страву трохи постоїть, то вбере в себе всю додану рідина, і буде трохи сухувато. Ідеально для морозних зимових днів, коли потрібно багато енергії.

Покроковий рецепт

1

Терту моркву, рубаний цибулю і трохи фаршу обсмажуємо на 2 ст. л. рослинного масла

2

Додати томатну пасту, розвести склянкою води, додати сіль, перець. Довести до кипіння на середньому вогні.

3

Додати квасолю разом з соусом з банки. Проварити кілька хвилин.

4

Відкласти частину підливи з квасолею в іншу ємність, перетерти блендером або товкачиком. Додати часник.

5

Додати макарони. При необхідності долити воду. Тушкувати на повільному вогні 10 хвилин, до готовності макаронів.

6

Готову страву прикрасити зеленню.

Дивіться також:  Баранина з овочами і розмарином