Лаваш, фарширований яблуками

Лаваш, фарширований яблуками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Яблука в лаваші смачно, швидко і легко.

Інгредієнти

яблуко – 2шт
лаваш – 2шт
цукор – 2ст.лож.
масло вершкове – 50грам
мед – 3 ст. лож

Як приготувати Лаваш, фарширований яблуками

Якщо у вас вдома є лаваш і яблука, можна швидко і легко зробити смачну закуску до будь-якого столу. Я купую тоненький лаваш, який готують на дріжджовому тесті, мені він подобається тим що він не рветься і в нього можна легко загорнути все що завгодно. Я загортаю в лаваш яблука.

Можна змішати два сорти яблук,кислий і солодкий, так смачніше буде, я наприклад беру голден і симеринку. І так нам потрібно приготувати два невеликих яблук, вершкове масло, цукор, мед і лаваш(бажано вірменський). Очищаємо яблука від шкірки і нарізаємо дрібно кубиками. Відкриваємо наш лаваш і ріжемо його на дві частини. Змащуємо тонким шаром всередині наш лаваш вершковим маслом. викладаємо зверху яблука, трохи присипаємо цукром і складаємо конвертик.

На плиту ставимо грітися сковорідку і насухо викладаємо смажиться лаваш, на середньому вогні до тих пір, поки почне червоніти одна сторона і перевернувши так само підсмажуємо з другої сторони. Викладаємо готовий лаваш на тарілку і відразу поки він гарячий поливаємо зверху медом десь столової ложки меду буде достатньо. Їсти його бажано тепленьким, так він набагато смачніше. Приємного апетиту.

Покроковий рецепт