Легкий гарнір — овочі запечені з сиром

Час приготування: 35 хвилин

Рецепт здорового харчування — запечені цукіні або кабачок різних сортів з помідорами чері під сиром.

Інгредієнти

Кількість порцій: 4
кабачка і/або цукіні, нарізану кільцями — 3-4 невеликих
томатів черрі, розрізаних навпіл — 200 г
сиру Пармезан, тертого — 1/2 чашки
будь-яких сушених трав, таких як базилік, орегано або італійської приправи — 1 чайна ложка
Сіль — 3/4 ч. л.
Чорний перець — за смаком

Як приготувати Легкий гарнір — овочі запечені з сиром

Готується це блюдо за 5-10 хвилин, так як нарізка не складе ніякої праці. Залишається лише все запекти в духовці з сушеними травами і сиром Пармезан.

Покроковий рецепт

1

1. Розігрійте духовку до 180 градусів С. Вистеліть форму пергаментним папером або фольгою, збризніть маслом.

2

2. Всі овочі помийте, почистіть, поріжте кружечками. Сир натріть на дрібній тертці.

3

3. Окремо в чашці змішайте тертий сир, сушений трави, сіль і чорний мелений перець.

4

4. Викладіть цукіні, кабачки і помідори на деко, Присипте все сирною сумішшю.

5

5. Запікайте овочі близько 20-30 хвилин, поки кабачки (цукіні) не стануть м’якими всередині, а зверху хрусткими.

6

6. Вийміть з духовки овочі. Подавайте страву до м’яса гарячим або теплим.

Дивіться також:  Рулетики з кабачків, фаршировані куркою і сиром