Легкий салат з малини, фети і фісташок

Легкий салат з малини, фети і фісташок – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Легкий салат з малини, фети і фісташок

З малини, фети і фісташок можна приготувати легкий салат, який чудово підійде для повсякденного столу.

Інгредієнти:

– свіжі огірки середнього розміру (дві штуки);

– рідкий мед квітковий (17 р);

– листовий салат «Корн» (230 м);

– ароматне масло горіхове (24 мл);

– пір’я зеленого лука (три штуки);

– фета (120 г);

– оцет бальзамічний (половина ч. ложки);

– рубані фісташки (35 м);

– добірна малина (120 г);

– суміш мелених перців (за смаком).

Промити листовий салат, підсушити і крупно нарізати його, потім відправити в салатник, після цього нарізати тоненькими півколами промиті огірки. Дрібно нашаткувати зелену цибулю, відправити його разом з огірками в салатник, додати рубані фісташки.

Підготувати невелику чашку, насипати в неї суміш мелених перців, влити бальзамічний оцет і горіхове масло, додати необхідну кількість квіткового меду.

Перемішати інгредієнти, потім накрити ємність з приготовленої заправкою і дати їй настоятися протягом шести хвилин, після цього промити малину. Перекласти ягоди в салатник, додати фету, нарізану кубиками, влити пряну заправку, перемішати і негайно подавати салат до столу.