Легкий яєчний суп на курячому бульйоні

Легкий яєчний суп на курячому бульйоні – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ви могли б подумати, що всього з 2-х інгредієнтів можна приготувати легкий суп? Насправді це так! Яйця та бульйон, а також трохи підсилювачів смаку, у вигляді спецій.

Інгредієнти

курячого бульйону – 4 чашки
кукурудзяного крохмалю – 1 ложка розведеного у воді
яєчних білка, злегка побитих – 4 шт. ви можете використовувати всі яйце, але це зробить суп хмарно
білого або чорного перцю – 1/4 чайної ложки
меленого імбиру – 1/2 ч. л.
сіль – за смаком
кунжутного масла – 1 ложка або за смаком
зелена цибуля – 1-2 пера
сухарики – жменя

Як приготувати Легкий яєчний суп на курячому бульйоні