Ви могли б подумати, що всього з 2-х інгредієнтів можна приготувати легкий суп? Насправді це так! Яйця та бульйон, а також трохи підсилювачів смаку, у вигляді спецій.
Інгредієнти
курячого бульйону – 4 чашки | |
кукурудзяного крохмалю – 1 ложка розведеного у воді | |
яєчних білка, злегка побитих – 4 шт. ви можете використовувати всі яйце, але це зробить суп хмарно | |
білого або чорного перцю – 1/4 чайної ложки | |
меленого імбиру – 1/2 ч. л. | |
сіль – за смаком | |
кунжутного масла – 1 ложка або за смаком | |
зелена цибуля – 1-2 пера | |
сухарики – жменя |
Як приготувати Легкий яєчний суп на курячому бульйоні
Сторінка: 1 2