Легкий яєчний суп на курячому бульйоні

Час приготування: 40 хвилин

Ви могли б подумати, що всього з 2-х інгредієнтів можна приготувати легкий суп? Насправді це так! Яйця та бульйон, а також трохи підсилювачів смаку, у вигляді спецій.

Інгредієнти

Кількість порцій: 3
курячого бульйону — 4 чашки
кукурудзяного крохмалю — 1 ложка
розведеного у воді
яєчних білка, злегка побитих — 4 шт.
ви можете використовувати всі яйце, але це зробить суп хмарно
білого або чорного перцю — 1/4 чайної ложки
меленого імбиру — 1/2 ч. л.
сіль — за смаком
кунжутного масла — 1 ложка або за смаком
зелена цибуля — 1-2 пера
сухарики — жменя

Як приготувати Легкий яєчний суп на курячому бульйоні

Суп зможе розкрити всі відтінки смаку ароматного курячого бульйону і ніжного яєчка, якщо подати його з сухариками. Суп припаде до душі кожному гостю або члена сім’ї.

Покроковий рецепт

1

Для того, щоб приготувати цей легкий супчик, потрібно зварити бульйон. Варити бульйоні краще на слабкому вогні. При утворенні пінки, знімайте її. Використовувати куряче м’ясо в супі або зробити цей суп більш легким (без м’яса), вашу справу (м’ясо можна пустити в салат).

2

Далі необхідно змішати кукурудзяний крохмаль з водою. Потім цю суміш вилити в бульйон.

3

Після цього, необхідно додати в отриманий супчик спеції: мелений імбир, за смаком сіль, кунжутне масло, білий або чорний перець. Рекомендується не перестаратися з ними. Краще використовувати трохи солі і невелика кількість перцю, так як страва повинна бути легкою і навіть трохи повітряним.

4

Далі необхідно в окремій мисці збити за допомогою виделки курячі білки (або одне яйце). Потім, помішуючи бульйон, тонкою цівкою вилити яйця в суп, щоб утворилися «яєчні стрічки».

5

Можна залишити все так, як є, а можна додати дрібно порізаного зеленого лука. У будь-якому випадку, вийде неймовірно смачно.

6

Щоб страва була досконалою, його потрібно доповнити хлібними грінками. Хліб рекомендується брати чорним, але, за смаком, можна взяти і білий.

7

Вживати незвичайний яєчний суп можна гарячим або теплим.

Дивіться також:  Тост з яйцем — веселий сніданок