Лимонний торт «Жираф» з сирним кремом

Лимонний торт «Жираф» з сирним кремом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Для крему: –
Яйця курячі – 3 шт.
Лимонний сік – 1 / 3 склянки свіжого лимонного соку
Цедра лимона – 1 столова ложка
Цукор – 3 / 4 склянки
Вершкове масло – 4 ст. несолоного вершкового масла, кімнатної температури
Тісто: –
Яйця курячі – 6 великих
Цукор – 1 склянка цукрового піску (розділити його на частини 1 / 4, 1 / 4 і 1 / 2)
Лимонний сік – 1 столова ложка
Борошно – 100 г (просіяної)
Ванілін – 1 пакетик
Для глазурі: –
Маскарпоне – 200 г маскарпоне (будь-якого вершкового сиру)
Вершкове масло – 8 столових ложок розм’якшеного несолоного вершкового масла
Вершки – 1 / 2 склянки жирних вершків
Цукрова пудра – 3 чашки
Ванілін – 1 ч. л. чистого екстракту ванілі (можна замінити екстрактом лимона, вийде жовтий крем)

Як приготувати Лимонний торт «Жираф» з сирним кремом