Ліниві вареники з сиру з апельсиновим смаком

Час приготування: 1 ч. 20 хв.

Звичайно, рецепти вареників стали популярні в багатьох країнах. І легко можна знайти двійників по всьому світу. Запропоную цікавий рецепт лінивих вареників з родзинкою…

Інгредієнти

Кількість порцій: 5
просеянная пшеничне борошно високоякісна — 430 г
домашній сир — 260 г
м’яке масло вершкове — 35 г
куряче сире яйце відбірне — 1 шт.
дрібний цукровий пісок — 4 ст. л.
лаймовий сік свіжовичавлений — з половини плоду
великий соковитий апельсин — 1 шт.

Як приготувати Ліниві вареники з сиру з апельсиновим смаком

Найбільш часто вареники готують з ароматною полуничної або картоплею, але навряд чи хтось чув про те, що таке блюдо можна приготувати з апельсинами. Насправді ж, вареники, приготовані на апельсинового соку, виходять неймовірно смачними.

Покроковий рецепт

1

Тепер потрібно віджати з усіх цитрусових сік, процідити його, перелити в ємність з цедрою, туди ж відправити цукровий пісок. Перемішати все, поставити ємність на вогонь і на тихому вогні прогрівати протягом десяти хвилин інгредієнти до отримання апельсинового густого сиропу. Як тільки сироп стане досить густим, остудити його, а поки він остигає, підготувати велику миску і в неї насипати залишилася терту цедру, потім додати куряче яйце і перетертий домашній сир. У цю ж миску просіяти пшеничне борошно, потім замісити ароматне тісто для майбутніх вареників, розкачати його в ковбаску і нарізати товстенькими шматочками.

2

У велику каструлю влити побільше відфільтрованої води, як тільки вона буде доведена до стану кипіння, додати сіль за смаком, потім викладати в неї невеликими кількостями ледачі апельсинові вареники і варити кожну порцію хвилин за п’ять. Перекласти всі приготовані ліниві вареники на велике блюдо, полити спочатку розтопленим вершковими маслом, потім апельсиновим сиропом, залишити ненадовго, щоб вони просочилися солодкої сумішшю. Подавати приготоване блюдо до столу зі сметанкою.

Дивіться також:  Оладки з кабачка з рисом