Лінивий курник з рубленого мяса і картоплі

Лінивий курник з рубленого мяса і картоплі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Слідуючи приказці про хаті з кутами і смачними пирогами, давайте навчимося піч ці самі пироги, щоб наші “хати” на смачні пироги приходили найкращі гості з найкращими намірами.

Інгредієнти

Для тіста
Борошно пшеничне вищого сорту – 1,5 кг
Кефір – 500 гр
Масло вершкове – 180 гр
Яйця курячі – 1 шт.
Сода пищавая – 20 гр
Сіль – 15 гр
Для начинки
М’ясо свинини – 300 гр
М’ясо яловичини – 400 гр
Картопля – 300 гр
Цибуля ріпчаста – 200 гр
Сіль – 40 гр
Перець чорний запашний – 40 гр
Олія соняшникова – 30 гр
Помазки Для дека
Олія соняшникова – 30 гр
Помазки Для пирога
Яйця курячі – 1 шт

Як приготувати Ледачий курник з рубленого м’яса і картоплі