Літній салат з помідорами і кукурудзою

Інгредієнти

Кукурудза — 5 свіжих качанів
Помідори черрі — 3 / 4 чашки
Кедрові горішки — 4 ст. л.
М’ята — 4 ст. л.
Винний червоний оцет — 2 ст. л.
Оливкова олія — 3 ст. л.
Сіль —
Мелений чорний перець —

Як приготувати Літній салат з помідорами і кукурудзою

Інгредієнти розраховані від 4 до 6 порцій

Покроковий рецепт

Розігріти духовку до 325 ° F, обсмажити в ній на деку кедрові горіхи до золотистого кольору (близько 8-10 хвилин). Помити помідори черрі, нарізати на половинки. Нарізати листя м’яти.

У каструлі відварити молоду кукурудзу до м’якості (близько 3-х хвилин). Потім готову кукурудзу відразу опустити в холодну воду. Після цього зняти з кукурудзи ядра, перекласти в миску.

Всі інгредієнти змішати. Заправити олією і оцтом. Додати сіль і перець за смаком.

Салат подавати холодним або кімнатної температури. Насолоджуйтесь!

Дивіться також:  Яблучний десерт