Лохикейтто – рибний суп з лосося з вершками

Лохикейтто – рибний суп з лосося з вершками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Лохикейтто – це традиційний фінський лососевий суп з вершками. Він добре насичує, до того ж, його легко приготувати!

Інгредієнти

сьомга – 1 риба (близько 800 гр) голова, хребти риби
філе сьомги – 300 гр
перець горошок – 5 горошин
відфільтрована вода – 2 літри
лавровий лист – 1 шт.
тонкомолота сіль морська – за смаком
будь-які спеції для рибних страв – за смаком
картопля, очищений – 3-4 шт.
морква – 1 шт.
цибуля порей – 1 шт.
жирні вершки – 170 мл
жирні вершки – 30 мл для розведення крохмалю
крохмаль – 1 ст. ложка
свіжий кріп – 1 ст. ложка рубленого

Як приготувати Лохикейтто – рибний суп з лосося з вершками