Лохикейтто – це традиційний фінський лососевий суп з вершками. Він добре насичує, до того ж, його легко приготувати!
Інгредієнти
сьомга – 1 риба (близько 800 гр) голова, хребти риби | |
філе сьомги – 300 гр | |
перець горошок – 5 горошин | |
відфільтрована вода – 2 літри | |
лавровий лист – 1 шт. | |
тонкомолота сіль морська – за смаком | |
будь-які спеції для рибних страв – за смаком | |
картопля, очищений – 3-4 шт. | |
морква – 1 шт. | |
цибуля порей – 1 шт. | |
жирні вершки – 170 мл | |
жирні вершки – 30 мл для розведення крохмалю | |
крохмаль – 1 ст. ложка | |
свіжий кріп – 1 ст. ложка рубленого |
Як приготувати Лохикейтто – рибний суп з лосося з вершками
Сторінка: 1 2