Локшина з куркою і стручкової квасолею

Час приготування: 40 хвилин

Основним інгредієнтів в рецепті є локшина (я використовую макарони тільки з твердих сортів пшениці), вона ситна, м’ясо доповнює локшину, а квасоля надає страві особливого смаку.

Інгредієнти

Кількість порцій: 6
Локшина або спагетті — 400 гр.
Курка (філе) — 300 гр.
Стручкова квасоля — 200 гр.
Цибуля — 1 шт.
Сіль, приправа — за смаком

Як приготувати Локшина з куркою і стручкової квасолею

Цей рецепт підійде для гарного і смачного обіду, який швидко і просто готується. У цьому рецепті всі складові доступні, і як правило є у кожної господині в холодильнику.

Покроковий рецепт

1

Для початку необхідно підготувати всі інгредієнти. Для цього ми взяли стручкову квасолю, куряче філе і цибулю.
Першим ділом потрібно порізати на невеликі шматочки квасолю і варити її близько 5 хвилин.

2

Далі необхідно порізати невеликими шматочками куряче філе і обсмажити його на сковороді.

3

Далі потрібно нарізати цибулю.

4

Додати цибулю до м’яса і продовжувати обсмажувати до золотистого кольору.

5

У цей час потрібно зварити макарони або спагетті.

6

Коли м’ясо з цибулею майже готові, додаємо квасоля і ще пару хвилин обсмажуємо все разом.
Додаємо за смаком сіль, перець або спеції за власним смаком.

7


Далі треба промити локшину, викласти її на сковороду і добре все перемішати, щоб квасоля і м’ясо рівномірно розподілилися між локшиною.

8

Блюдо готове до подачі на стіл.
Можна подавати з будь-якими соусами, добре в даному випадку підійде щось томатне або свіжі помідори.
Блюдо виходить дуже смачним і ситним, за рахунок квасолі м’ясо і локшина соковиті.
Всім приємного апетиту!

Дивіться також:  Ніжні шашлички з курячої грудки