Макарони Орзо – макарони з твердих сортів пшениці, розміром менше кедрових горішків.
Інгредієнти
Капуста білокачанна – 3-5 листів капусти, дрібно порізаної | |
Макарони – 200 г макаронів Орзо (Оrzo) | |
Морква – 150 г | |
Гриби – 200 г шиітаке, нарізаних кубиками | |
Рослинне масло – 200 г грибів шиітаке, нарізаних кубиками | |
Ріпчаста цибуля – 2 цибулини середнього розміру, дрібно нарізані | |
Часник – 4 зубчики часнику, подрібненого | |
Імбир – 1 ст. л. свіжого, тертого | |
Бальзамічний оцет – 1 ст. л. | |
Соєвий соус – 1 ст. л. | |
Мелений чорний перець – . | |
Сіль – . | |
Сир пармезан – . |
Як приготувати Макарони Орзо з морквою і грибами
Сторінка: 1 2