Манти з фаршем і картоплею

Манти з фаршем і картоплею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

У багатьох країнах манти є традиційним блюдом з м’яса, наприклад у Монголії, Туреччини, Узбекистані. З одного боку вони чимось нагадують буузы, з іншого хінкалі, але є смачним блюдом.

Інгредієнти

Для тіста
Вода – 200 мл
Яйце куряче – 1 шт.
Сіль – 1/3 ч. л.
Масло рослинне – 4 ст. л.
Борошно – скільки візьме тісто
Начинка
Фарш м’ясний – 500 гр.
Цибуля ріпчаста – 1 головка
Картопля – 150 гр.
Сіль – за смаком
Перець чорний мелений – за смаком
Приправи – за смаком

Як приготувати Манти з фаршем і картоплею