Манти з кабачком, картоплею і фаршем

Манти з кабачком, картоплею і фаршем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Давайте приготуємо смачні домашні манти. Начинку для них зробимо з будь-якого м’ясного фаршу, доповненого подрібненим кабачком і картоплею.

Інгредієнти

Борошно – 2,5 склянки
Яйце – 1 шт.
Вода – 150 мл
Фарш м’ясний – 300 гр
Картопля – 2 шт.
Кабачок – 0,5 шт.
Цибуля – 1 шт.
Сіль – за смаком
Перець мелений – за смаком
Кріп свіжий – за смаком
Масло вершкове – 1 ст. л.

Як приготувати Манти з кабачком, картоплею і фаршем