Маринована скумбрія з цибулею у вині

Маринована скумбрія з цибулею у вині – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Мариновану скумбрію у вині неможливо перетримати, тому що вона приготовлена в гарячому маринаді. Якщо вам подобається, ви можете додати родзинки, кедрові горіхи і/або корицю…

Інгредієнти

філе 1 свіжої скумбрії – близько 500 г
цибуля ріпчаста, тонко нарізаний – 1 великий
сухого білого вина – 160 мл (2/3 склянки)
білого винного оцту – 60 мл (1/4 склянки)
1 столова ложка подрібненої – 1 столова ложка
оливкової олії – 1 столова ложка
сіль і мелений чорний перець – за смаком
лавровий лист – 1 листочок
скибочками лимона – при подачі

Як приготувати Маринована скумбрія з цибулею у вині