Традиційна корейська закуска з баклажанів з кунжутом.
Інгредієнти
Баклажани – 250 р. | |
Цибуля зелена – 3 шт. | |
Кунжут – 1 ст. л. | |
Соєвий соус – 15 мл | |
Часник – 2 зубчики | |
Кунжутне масло – 2 ч. л. | |
Оцет 6% – 1 ч. л. | |
Перець червоний мелений – 1 ч. л. |
Мариновані баклажани по-корейськи – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.
Традиційна корейська закуска з баклажанів з кунжутом.
Баклажани – 250 р. | |
Цибуля зелена – 3 шт. | |
Кунжут – 1 ст. л. | |
Соєвий соус – 15 мл | |
Часник – 2 зубчики | |
Кунжутне масло – 2 ч. л. | |
Оцет 6% – 1 ч. л. | |
Перець червоний мелений – 1 ч. л. |