Масляний ванільний крем — секрет приготування

Час приготування: 20 хвилин

Даний рецепт дає інструкцію до того, як приготувати справжній масляний крем «як в дитинстві» за лічені хвилини. Його можна використовувати для печива, тортів і еклерів.

Інгредієнти

Кількість порцій: 1
вершкове масло — 90 гр
цукрова пудра — 200 гр
ванільний екстракт — щіпка

Як приготувати Масляний ванільний крем — секрет приготування

Щільний і в той же час повітряний, солодкий і в той же час ніжний — це все про масляному кремі. Багато господинь люблять його за простоту у виконанні. Небагато інгредієнтів, мінімум прикладених сил і крем готовий!

Покроковий рецепт

1

Перед тим, як готувати дати маслу постояти, що б воно підтануло і стало м’яким.

2

Після цього змішати борошно, ванільний екстракт і масло. Вже в мисці, розтоплене вершкове масло розім’яти виделкою і перемішати крем нею. Тільки після цього збивати блендером на низьких швидкостях.

3


Спочатку буде виходити суміш з деякою кількістю грудочок, але потрібно продовжувати збивати, збільшуючи швидкість блендера, до тих пір, поки суміш не посвітлішає і не прийме світло-жовтий відтінок. Продовжувати збивати, поки крем не збільшиться в розмірах і не стане пишним.

4

Як тільки крем готовий, слід використовувати її і прибрати в холодильник. Там він схопиться і стане білого кольору. Варіант застосування крему. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Ароматизоване крем-масло з полуницею