Медальйони з індички з соусом з ананасів

Медальйони з індички з соусом з ананасів – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Замість медальйонів з індички можна взяти курячу грудку або філе, або ж свинячу вирізку.

Інгредієнти

М’ясо індички – 300 г можна замінити на куряче філе або свинячу вирізку
Майонез – 2 – 3 столові ложки
Сіль – за смаком
Чорний мелений перець – щіпка
Борошно – 2 столові ложки
Рослинне масло – для смаження
Для соусу з ананасів:
Ананас консервований – 200 г
Сіль – щіпка
Чорний мелений перець – за смаком
Часник – 2 зубчики (або за смаком)
Тростинний цукор – за смаком
Лимонний сік – кілька крапель

Як приготувати Медальйони з індички з соусом з ананасів