Медове печиво

Особливий смак печива залежить від меду і його кількості в тесті. Домочадці будуть задоволені таким домашнім солодощів.

Інгредієнти

Масло вершкове — 125 г
Мед — 3 ч. л.
Цукор — 1 склянка
Сода — 1 ч. л. не гасити оцтом!
Яйце — 1 шт
Борошно просеянная — 3 склянки скільки візьме тісто

Як приготувати Медове печиво

Смачне медове печиво на швидку руку. Прості інгредієнти, що зазвичай є під рукою.

Покроковий рецепт

Розтоплюємо вершкове масло, з’єднайте з цукром і медом. Заважаємо на водяній бані (поки не розтане цукор).

Додати соду, продовжувати помішувати на маленькому вогні, поки маса не побіліє. Знімаємо з вогню. Як охолоне — додаємо 1 яйце.


Поступово додаємо борошно, замішуємо тісто. Не повинно липнути до рук.


Розкачуємо тісто, можна просто порізати на ромбики і проколоти виделкою. Якщо є формочки для печива (або склянкою), робимо заготовки

Печемо на середньому вогні хвилин 10 (дивлячись яка духовка). Дістаємо печиво, остуджуємо. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Смачні і корисні фітнес-батончики (печиво)