Медове суфле

Рецепт корисний не тільки тим, хто худне, але і мамам, які піклуються про здоров’я своєї дитини і стежать за кількістю цукру в їх раціоні.

Інгредієнти

желатин — 20 гр
мед — 1 ч. л.
яєчні білки — 4 шт

Як приготувати Медове суфле

Деколи буває складно чимось здивувати своїх домашніх, але медове суфле точно виконає цю функцію, і більш того, однозначно сподобається домочадцям. Найголовніший плюс медового суфле – відсутність у ньому цукру і доступність інгредієнтів.

Покроковий рецепт

Желатин замочується в холодній воді.

У глибокій мисці білки збиваються до стійких піків.

Потім, коли білки будуть готові, набряклий желатин розігрівається до рідкого стану і акуратно вливається в білки. Ні в якому разі не можна зупиняти міксер, інакше все доведеться переробляти.


Потім додається мед і маса знову ретельно збивається. За підсумком, повинна вийти світло-кремова маса з легким ароматом меду.

Готова маса, за допомогою лопатки, перекладається форму і відправляється в морозильну камеру на 15 хвилин. Суфле подавати охолодженим. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Яблучний мармелад без цукру