Минтай, тушкований з морквою в сметані

Минтай, тушкований з морквою в сметані – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Риба виходить дуже соковита, м’яка, ароматна і смачна.

Інгредієнти

Риба біла (минтай) – 1 шт.
Цибуля ріпчаста – 1 головка
Цибуля червоний – 1 головка
Морква свіжа – 1 шт.
Приправа для риби – 1 чайна ложка
Перець чорний мелений – 1/2 чайної ложки
Чорний кмин – 1/2 чайної ложки
Насіння пажитника – 1 столова ложка
Сметана – 1 стакан
Борошно пшеничне – 3 столові ложки
Сіль – за смаком
Масло вершкове – 50-70 гр.
Вода – 100 мл

Як приготувати Минтай, тушкований з морквою в сметані