Риба виходить дуже соковита, м’яка, ароматна і смачна.
Інгредієнти
Риба біла (минтай) – 1 шт. | |
Цибуля ріпчаста – 1 головка | |
Цибуля червоний – 1 головка | |
Морква свіжа – 1 шт. | |
Приправа для риби – 1 чайна ложка | |
Перець чорний мелений – 1/2 чайної ложки | |
Чорний кмин – 1/2 чайної ложки | |
Насіння пажитника – 1 столова ложка | |
Сметана – 1 стакан | |
Борошно пшеничне – 3 столові ложки | |
Сіль – за смаком | |
Масло вершкове – 50-70 гр. | |
Вода – 100 мл |
Як приготувати Минтай, тушкований з морквою в сметані
Сторінка: 1 2