Млинці з мясом

Млинці з мясом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

.

Інгредієнти

Фарш (свино-яловичий)
Цибуля порей – –
Млинці – –

Як приготувати Млинці з м’ясом

.

Покроковий рецепт

Завести тісто як на тонкі млинці. Молоко, сіль, цукор ,масло, яйця змішати.

Додати борошна. Перемішати, щоб не було грудочок.

Налити тісто на сковорідку, так щоб вийшов тоненький блін. Смажити млинець з одного боку. Потім з іншого. З іншого боку, він вже смажитися швидше, так що будьте уважні.

Паралельно підготувати начинку. Обсмажити фарш на невеликій кількості рослинного масла протягом 10-15 хвилин. Додати дрібно порубаний лук порей. Смажити ще 2-3 хвилини.

Збираємо блін. Млинець викласти на тарілку. В серединку викласти 1 ст. л. начинки.

Підготувати “зав’язки” для мішечків. Використовувати лук порей або стрілки зеленої цибулі, ошпарені окропом.
Загорнути блін в мішечок, підібравши краю. Затягнути цибулею.

Подавати до столу теплими. Приємного апетиту!