Млинці з начинкою з копченої курки і сиру

Час приготування: 50 хвилин

Млинці, всередині яких знаходиться начинка з подрібненої копченої курки і сиру, можна приготувати і для обіднього перекусу, і в якості закусочного страви.

Інгредієнти

Кількість порцій: 12
Яйце — 2 шт.
Цукор — 1 ч. ложка
Сіль — 1 ч. ложка
Молоко — 2 склянки
Борошно — 1 склянка
Масло рослинне — 3 ст. ложки
Копчений Окорочок — 1 шт.
Сир — 100 гр
Зелень — за смаком

Як приготувати Млинці з начинкою з копченої курки і сиру

Для початку приготуємо тісто для млинців з начинкою. В принципі, можна використовувати ваш улюблений рецепт замішування млинцевого тесту, а можна скористатися нашим запропонованим. Начинка для млинців – це копчена курка, подрібнена маленькими шматочками і натертий сир. Інгредієнти начинки доповнені нарізкою зі свіжого кропу і цибулі.

Покроковий рецепт

1

Тісто для млинців готуємо так: збиваємо яйця з цукром і сіллю. Вливаємо молоко і порціями всипаємо борошно. Перемішуємо добре. У тесті не повинно бути грудочок. У тісто вливаємо трохи (приблизно пару столових ложок) рослинного масла і знову перемішуємо. Випікаємо на прогрітій сковороді блінкі.

2

Зробимо начинку для спечених млинців. Подрібнюємо сир на крупній тертці.

3

Копчену курку (можна грудку або стегенце взяти) нарізаємо шматочками.

4

Свіжу зелень на обробній дошці дрібно рубаємо.

5

Інгредієнти начинки в чашці перемішуємо.

6

Загортаємо Начинку на млинці. Конвертики з млинців викладаємо у змащену форму для запікання. При 200 градусах млинці запікаємо близько 10 хвилинок.

7

Смачні блінкі з начинкою з копченої курки і сиру готові до подачі на стіл! Пригощайтесь на здоров’я!

Дивіться також:  Салат з капусти