Молочна гречана каша з бананом і ягодами

Час приготування: 25 хвилин

Чудовий сніданок — запечена гречана крупа з шматочками бананів, ягодами і горіхами. Подається ця кашка з молоком.

Інгредієнти

Кількість порцій: 2
сирої гречаної крупи — 1 чашка
волоських горіхів, порізаних — 1/2 склянки
банан, дрібно порізаний або пюре — 1 шт.
кленового сиропу або меду — 1 столова ложка
солі — щіпка
Додатково:
Дереза (ягода годжі) — за смаком
Молоко — за смаком

Як приготувати Молочна гречана каша з бананом і ягодами

Страва з низьким вмістом цукру, без клейковини, у вигляді живильної гречки з фруктами і ягодами. Це прекрасне блюдо на сніданок або для легкого перекусу. Розраховано на 4-8 порцій.

Покроковий рецепт

1

1. Розігріти духовку до 180 С.

2

2. Змішати сиру гречану крупу і рубані горіхи в мисці. (Гречку ви можете замочити заздалегідь у воді, але тоді зменшіть час запікання в духовці).

3

3. Додати порізані шматочки банана, кленовий сироп і сіль в іншій мисці. (Банан можна просто придушити виделкою).

4

4. З’єднайте всі, ретельно перемішуючи.

5

5. Розподіліть суміш на пергаментному аркуші для випічки.

6

6. Запікайте суміш 15 хвилин, пару раз дістаючи і перемішуючи.

7

7. Запечену суміш викладіть в глибоку миску і залийте молоком. За смаком додайте ягоди годжі. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Домашня піца з овочами і ковбаскою