Мусака по-болгарськи

Мусака по-болгарськи – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Мусака з фаршу і овочів в духовці.

Інгредієнти

Фарш – 500 гр.
Перець свіжий – 2 шт.
Цибуля – 2 шт.
Картопля – 10 шт.
Перець червоний гострий мелений – 0,5 ч. л.
Перець солодкий червоний мелений – 1 ч. л.
Зіра – 1 ч. л.
М’ята сушена м’ята – 1 ч. л.
Масло рослинне – 3 ст. л.
Заливка:
Сметана – 400 гр.
Яйце – 3 шт.
Перець червоний солодкий мелений – 1 ч. л.

Як приготувати Мусака по-болгарськи