Мясні биточки з рисом

Мясні биточки з рисом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

М’ясними биточками називаються дуже соковиті котлети з домашнього фаршу або рубаного м’яса, які можна дуже швидко приготувати на плиті або в духовці.

Інгредієнти

довгозерний рис – 150 гр
рубане змішане м’ясо – 400 гр
гілочки свіжої петрушки – чотири штуки
ароматна оливкова олія для обсмажування – за смаком
великий салатний цибуля – одна штука
пшеничні сухарі мелені – шість ст. ложок
тонкомолота сіль морська – за смаком
сирі жовтки яєчні – дві штуки
мелений гострий червоний і чорний перець – за смаком
очищені часникові великі часточки – дві штуки
яйце куряче – 1 невелика
панірувальні сухарі – жменя

Як приготувати М’ясні биточки з рисом