Мясні котлети, фаршировані перепелиним яйцем

Мясні котлети, фаршировані перепелиним яйцем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Котлетки з “сюрпризом” готуються із змішаних шматочків м’яса свинини та курки. Фарширується така котлетка перепелиним яєчком.

Інгредієнти

Фарш свинячий – 250 грам
Фарш курячий – 250 грам
Білий хліб – 32 шматочка
Цибуля – 1 головка
Часник – за смаком та бажанням
Яйце – 1 шт. сире
Перепелині яйця – 7 шт. варені
Молоко – 2/3 склянки
Рослинне масло – 3 ст. ложки або більше
Панірувальні сухарі або борошно – жменя
Мелений перець – за смаком

Як приготувати М’ясні котлети, фаршировані перепелиним яйцем