Мясний хліб з чорносливом

Мясний хліб з чорносливом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати М’ясний хліб з чорносливом

Незвичайна м’ясна закуска виходить, якщо окрім звичайних складових для котлет взяти чорнослив і копченості. Запечена у формі маса буде схожа на буханець хліба. Дуже зручно відрізати від неї шматочки для бутербродів.

М’ясний хліб виходить з 1 кг свіжого м’яса (м’якоть свинини), копченого бекону (100 г), 500 г сыровяленой грудинки, 300 мл молока, половинки білого батона, 0,5 кг чорносливу (кісточки повинні бути віддалені), цибулини, 4 зубків часнику. Потрібно також трохи солі і чорного меленого перцю.

Бекон потрібно дрібно порізати, цибулю і часник також подрібнити. Обсмажити їх разом. Батон замочують у молоці. М’ясо свіже та в’ялене) нарізують шматочками. Всі проганяють через м’ясорубку. Фарш підсолюють, додають перець, порізаний чорнослив. Все перемішують.

Масу викладають у промазану маслом прямокутну форму і запікають 35 хвилин.

Остиглий м’ясний хліб можна нарізати скибочками і подати з гарніром.