Мясний салат з огірками, печерицями і яєчком

Час приготування: 50 хвилин

На святковому столі найчастіше зустрічаються такі салати як олів’є, мімоза або оселедець під шубою, але здивувати гостей легко, достатньо всього лише приготувати просте блюдо з м’яса і огірків.

Інгредієнти

Кількість порцій: 4
М’ясо варене — 250 грам
Лавровий лист — 2 листочка
Перець горошок — кілька
Огірочок — 3-4 штучки
Консервовані шампіньйони — 1 банка
Яйця — 3 штуки
Майонез — 100 грам
Зелень по сезону — кілька гілочок

Як приготувати М’ясний салат з огірками, печерицями і яєчком

На середньостатистичному святковому столі найчастіше зустрічаються такі салати як олів’є, мімоза або оселедець під шубою, але здивувати гостей легко, достатньо всього лише приготувати проста страва з вареного мяса та огірків. До речі, для пікантності можна додати і один солоний огірочок.

Покроковий рецепт

1

Першим ділом потрібно відварити м’ясо (яловичина або курка). Додати в каструлю перець горошком і лавровий лист для аромату. Остудити його.

2

Поки вариться мяско, огірочки подрібнюються шматочками у формі квадратиків.

3

Курячі яйця відварюють, охолоджують, чистяться і, по можливості, нарізати кубиками.

4

Печериці ріжуться навпіл і довільно шинкують.

5

Тепер нарізають квадратиками відварне м’ясо.

6

Зелень дрібненько посікти. Тепер всі складові змішуються і заправляються майонезом. Приємного апетиту.

Дивіться також:  Свинина під сирно-грибний шубкою в мультиварці