Нагетси з

Час приготування: 1 ч. 40 хв.

Рецепт ідеально підійде на заміну звичних домашніх котлет, ніжне куряче м’ясо просто тане в роті

Інгредієнти

Кількість порцій: 7
М’ясо курячої грудки — 4 шт
Яйце столове — 2 шт
Пшеничне борошно — 3-4 ст. ложки
Майонез — 3-4 ст. ложки
Сіль, перець — За смаком
Рослинна олія (для смаження) — 100-150 мл

Як приготувати Нагетси з

М’ясні котлетки з курячої грудки за смаком дуже нагадують Нагетси з ресторанів швидкого харчування. Сам рецепт дуже простий у приготуванні і під силу навіть новачкам в кулінарії.

Покроковий рецепт

1

Фото необхідних продуктів

2


Для початку готуємо куряче філе, кришимо його на дрібні шматочки розміром 0.5-1 див.

3

До м’яса додати 2 яйця і спеції (у мене сіль, хмелі сунелі, перець чорний). Перемішаємо.

4

Потім додаємо 3 столові ложки майонезу (не занадто жирного). Знову перемішати.

5


Просеим борошно і додати 3-4 столових ложки до м’ясної суміші, перемішуємо. Маса повинна вийти консистенції густої сметани. Якщо дуже щільна, краще додати ще ложку майонезу, тоді котлетки будуть ніжними і більш соковитими на смак.

6


Столовою ложкою викладаємо на розігріту сковороду, надаємо потрібну форму.
Обсмажуємо на середньому вогні з обох сторін, до появи золотистої скоринки. Приблизно 5-10 хвилин.
На виході, з вказаної кількості продуктів, виходить ось така каструлька. Таке блюдо можна подавати з макаронами або рисом. Також дуже добре поєднується разом з кисло-солодким соусом.

Дивіться також:  Котлети по-київськи