Німецький вершковий салат з огірків

Німецький вершковий салат з огірків – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Німецький вершковий салат з огірків

Цей вершковий салат з огірків, також відомий як німецький салат з огірків, являє собою освіжаючу поєднання огірків, червоного цибулі і кропу, заправлених простим дресінгом. Приготування салату з кропу і огірка займає всього кілька хвилин та є ідеальним гарніром для будь-якого обіду.
200 грам свіжого огірка;
50 грам червоної цибулі;
30 грам свіжого кропу;
спеції;
20 мл сметани;
ложка цукру;
1. Огірки очистіть від шкірки і насіння. Наріжте тонкими скибочками. Цибулю очистіть і нарубаєте тонкими півкільцями. Кріп промийте і дрібно нарубаєте.
2. Покладіть огірки, червоний лук і кріп у велику миску.
3. У маленькій мисці змішайте сіль, перець, сметану і цукор.
4. Вилийте соус на огіркову суміш і рівномірно перемішайте.
5. Подавайте негайно або охолодіть протягом однієї години.