Ніжний десерт з праліне і лікером Бейліс

Ніжний десерт з праліне і лікером Бейліс – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Справжнім блаженством для будь-якого запеклого ласуни є ніжний десерт з праліне і лікером Бейліс. Таке десертне святкове блюдо складається з морозива, густого лікеру, а також з інших

Інгредієнти

ванільний екстракт – дванадцять ч. ложок
готовий розпушувач – три ч. ложки
цукровий пісок тростинний – один повний стакан
мигдаль подрібнений – половина склянки
масло несолоне вершкове – 130 г
кухонна сіль – половина ч. ложки
пшенична мелкомолотая борошно – півтори склянки
домашня сметана густа – половина склянки
лікер ароматний і густий Бейліс – половина склянки
кукурудзяний просіяний крохмаль – дві ч. ложки з гіркою
пісок цукровий коричневий – один неповний стакан
розкришене печиво – один повний стакан
сирі курячі яйця добірні – дві штуки
морозиво вершкове або ванільне – два повних склянки

Як приготувати Ніжний десерт з праліне і лікером Бейліс