Низькокалорійний Салат з фетою і запеченим перцем

Час приготування: 30 хвилин

Смачно і низькокалорійні.

Інгредієнти

Кількість порцій: 2
соняшникове очищене насіння для оформлення — на свій смак
сир фета — 170 р
болгарський соковитий перець червоний — одна штука
ароматна олія — на свій смак
чорні великі маслини без кісточок — шість штук
болгарський перець зелений — одна штука

Як приготувати Салат низькокалорійний з фетою і запеченим перцем

Болгарський перчик, запечений в духовці, виходить дуже смачним і досить соковитим, а з нього можна приготувати відмінний низькокалорійний салат.

Покроковий рецепт

1

Обидва перцю промити ретельно, потім перекласти на деко, злегка збризнути за бажанням будь-яким рослинним маслом і до утворення невеликих підпалин запікати при середній температурі.

2

Як тільки на поверхні солодких перчиком з’являться зі всіх сторін невеликі підпалини, відразу ж перекласти ці овочі в гарячому вигляді в невелику каструлю і щільно закрити кришкою, хвилин на десять залишити.

3

Через покладений час акуратно видалити за допомогою гострого ножа шкірку, потім м’якоть нарізати смужками і викласти нарізані перчики в салатник, після цього підсушити при регулярному помішуванні очищене соняшникове насіння, остудити їх повністю. Фету нарізати невеликими кубиками.

4

Викласти кубики фети, а також маслинки, нарізані товстими кружальцями, в салатник, полити компоненти невеликою кількістю ароматного масла, зверху присипати обсмаженими соняшниковим насінням і подавати приготований салат до столу.

5

За своїм бажанням салат можна прикрасити листочками зеленого базиліка.

Дивіться також:  Капустяний салат з креветками і сиром фета