Новорічне апельсинове печиво

Новорічне апельсинове печиво – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рецепт апельсинового печива зовсім не складний, але результати вас приведуть у захват!

Інгредієнти

Вершкове масло – 150 г(можна маргарин)
Цукор – 150 г
Ванілін – 5 г
Яйця курячі – 2 шт.
Апельсин – цедра 1 апельсина
Сік апельсиновий – з 1 апельсина
Розпушувач – 2 ч. л. (або гашеного в оцті соди)
Борошно – 500 г (+- 50г) вищого сорту просеянная
Кондитерська посипання – .
Гелеві олівці – .
Цукрова глазур – .

Як приготувати Новорічний апельсинове печиво