Окрошка на кефірі з ковбасою

Час приготування: 55 хвилин

Простий рецепт окрошки, щоб швидко нагодувати всю сім’ю. Готується в одну мить, особливо, якщо під рукою є кухонний комбайн або ручний міксер.

Інгредієнти

Кількість порцій: 4
Картопля — 3-4 шт
Яйця — 5 шт
Ковбаса докторська — 300 гр
Огірок — 3 шт
Зелень: кріп, цибуля — 1/2 пучка
Кефір — 1 л
Мінеральна вода з газом — 0,5 л

Як приготувати Окрошка на кефірі з ковбасою

У спеку дуже хочеться прохолодних напоїв і їжі, яка вгамує голод і спрагу одночасно. Таким блюдом по праву можна назвати окрошку. Готують окрошку на квасі, сироватці, кефірі, мінералці, айраном і т. д. Пропоную рецепт на кефірі і мінералці, який подобається багатьом.

Покроковий рецепт

1

Відварити картоплю в мундирах, яйця. Остудити і очистити від шкірки. Огірки середнього розміру промити. Нарізаємо кубиками.

2

Нарізаємо ковбасу на невеликі кубики.

3

Зелень промити і дрібно нарізати.

4

Все перемішати, посолити за смаком.

5


Заливати кефір і мінеральну воду можна відразу по тарілках або спільної чаші. Приємного апетиту.

Дивіться також:  Соковиті котлети