Омлет матінки Пуляр

Час приготування: 10 хвилин

Якщо у Вас є вільні 10-15 хвилин перед роботою і Ви хочете здивувати вашої дитини пухнастим хмарою на сніданок, то цей рецепт вам доведеться по душі!

Інгредієнти

Кількість порцій: 2
Яйця курячі — 4 штуки
Сіль — За смаком
Перець — За смаком
Молоко — 2-3 ст. л

Як приготувати Омлет матінки Пуляр

Самий незвичайний рецепт омлету з тих же самих ЗВИЧАЙНИХ інгредієнтів!

Покроковий рецепт

1


1. Розбиваємо яйця в суху чашу (відокремлюючи жовтки від білків) і збиваємо білки до твердих і стійких піків. Хто займається випічкою — як для безе.

2

2. У мисочку, в якій у нас знаходяться жовтки — виливаємо до нього молоко. І якщо є бажання додати якісь спеції, то обваляем саме в жовтки, щоб наші білки залишалися білими.

3

3. Збиваємо жовтки злегка, до утворення однорідної консистенції. Можна тими ж вінчиками від білків, виделкою або ж зручним для Вас способом.

4


4. Всі! Підготовка закінчилася, залишилося тільки саме просте і цікаве. Розігріваємо сковороду наливаємо зовсім трохи рослинного масла для смаження і виливаємо жовтки.
Формуємо млинець по всій сковороді. Нічого не чекаємо і відразу викладаємо наші білки і формуємо лопаткою акуратну шапочку. Накриваємо кришкою. Перевіряємо готовність лопаткою — якщо прилипають білки, значить тримаємо під кришкою ще трохи.
Як тільки перестали прилипати — знімаємо з вогню, розрізаємо навпіл і викладаємо на тарілку, як на фото.
Приємного апетиту!

Дивіться також:  Кошики з білковим кремом