Осінній гарнір з запечених овочів з часником

Осінній гарнір з запечених овочів з часником – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Така запіканка з овочів чудово підходить до м’ясних страв. При цьому вона виходить соковитою за рахунок помідор, а кабачок виходить всередині м’який, з хрусткою скоринкою.

Інгредієнти

кабачки (цукіні) – 2 великих розрізані на чверті
томати – 300 г розрізані навпіл або шматочками
часник – 5 зубчиків чавлений
сир пармезан – 1 / 2 чашки тертого сиру
будь-яких сушених трав – 1 чайна ложк таких як базилік, орегано або італійська суміш
сіль – 3/4 ч. л.
чорний перець – за смаком
петрушка або базилік – 1/3 чашки дрібно нарізаної
олія – для змащування форми

Як приготувати Осінній гарнір з запечених овочів з часником