У кулінарії є страви, які поєднують у собі і безпосереднє блюдо і гарнір. Це досить раціонально. Далі розповім Вам про приготування овочевого рагу з курячими стегенцями.
Інгредієнти
Курячі стегна – 500 грам | |
Морква – 1 штука | |
Ріпчаста цибуля – 1 штука | |
Перець червоний болгарський – 1 штука | |
Картопля – 500 грам | |
Перець горошком – трохи | |
Масло рослинне – невелика кількість | |
Томатна паста – 1 / 2 склянки | |
Часник – 4 зубчики | |
Сіль і перець мелений – за Вашим смаком | |
Зелень рубана – 3 ст. ложки петрушка, зелена цибуля, кріп | |
Лавровий лист – 2 листочка | |
Кріп або петрушка – 1 ст. ложка |
Як приготувати Овочеве рагу з курячими стегенцями
Сторінка: 1 2