Суп-пюре з червоної сочевиці з морквою і цибулею просто смакота! А якщо його подати з часниковими грінками, приправленими каррі – мм-м… Спробуйте приготувати!
Інгредієнти
Цибулина – 1 шт. | |
Морква – 1 шт. | |
Сочевиця червона – 200 г | |
Овочевий бульйон – 0,5 літра | |
Вершки, бажано жирні – 100 мл | |
Зелень – 2 ст. ложки рубаної | |
Масло потрібно підсолене – для смаження | |
Перець сіль – по щіпці маленької | |
Для сухариків: | |
Масло – 1 ст. ложка | |
Хліб – кілька шматочків | |
Часник – 1 зубчик | |
Каррі порошок – 2 щіпки |
Як приготувати Овочевий суп-пюре з сочевиці, в мультиварці
Сторінка: 1 2