Овочевий суп-пюре з сочевиці, в мультиварці

Овочевий суп-пюре з сочевиці, в мультиварці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Суп-пюре з червоної сочевиці з морквою і цибулею просто смакота! А якщо його подати з часниковими грінками, приправленими каррі – мм-м… Спробуйте приготувати!

Інгредієнти

Цибулина – 1 шт.
Морква – 1 шт.
Сочевиця червона – 200 г
Овочевий бульйон – 0,5 літра
Вершки, бажано жирні – 100 мл
Зелень – 2 ст. ложки рубаної
Масло потрібно підсолене – для смаження
Перець сіль – по щіпці маленької
Для сухариків:
Масло – 1 ст. ложка
Хліб – кілька шматочків
Часник – 1 зубчик
Каррі порошок – 2 щіпки

Як приготувати Овочевий суп-пюре з сочевиці, в мультиварці