Овочевий суп-пюре з сочевиці, в мультиварці

Час приготування: 1 година

Суп-пюре з червоної сочевиці з морквою і цибулею просто смакота! А якщо його подати з часниковими грінками, приправленими каррі — мм-м… Спробуйте приготувати!

Інгредієнти

Кількість порцій: 2
Цибулина — 1 шт.
Морква — 1 шт.
Сочевиця червона — 200 г
Овочевий бульйон — 0,5 літра
Вершки, бажано жирні — 100 мл
Зелень — 2 ст. ложки рубаної
Масло потрібно підсолене — для смаження
Перець сіль — по щіпці маленької
Для сухариків:
Масло — 1 ст. ложка
Хліб — кілька шматочків
Часник — 1 зубчик
Каррі порошок — 2 щіпки

Як приготувати Овочевий суп-пюре з сочевиці, в мультиварці

Сочевицю багато вважають за фрукт (?), який вживається у свіжому вигляді. Але ні, з неї можна зварити дуже смачний і наваристий суп.

Покроковий рецепт

1

Приготування:
Добре моєму сочевицю, заливаємо її водою і залишаємо настоятися на 2 години.

2

Моркву з цибулею як можна дрібніше ріжемо і обсмажуємо на сковороді, спочатку цибулю, щоб він був прозорий, потім моркву.

3

Зливаємо воду з сочевиці, додаємо в чашу мультиварки. Додаємо посмажені овочі. У цю суміш вливаємо бульйон, включаємо режим гасіння (згідно інструкції вашої мультиварки) і варимо до того моменту як сочевиця буде готова.

4

Сочевиця готова, вливаємо вершки. Після того, як вершки будуть готові, рекомендується блендером збити суп для однорідної маси.

5

Приправляється суп по смаку, та вашим бажанням. Подавати бажано, з грінками, чорним хлібом або сухарями.

6

Приклад приготування грінок. Нарізаємо хліб шматками, натираємо часником. Потім нарізаємо його кубиками, скроплюємо маслом і викладаємо на деко. Присипаємо сухарики порошком каррі. Далі деко прибираємо в духовку, заздалегідь нагріту. Підсмажуємо, приблизно 10 хвилин. Все, грінки готові до вживання.

7

За час поки готувалися грінки, суп настоявся. Розливаємо по тарілках, присипаємо сухариками і зеленню і …приємного апетиту.

Дивіться також:  Рибні рулети з овочами в мультиварці