Цікава варіація плову з куркою і морепродуктів.
Інгредієнти
Оливкова олія – 1-2 ст. л. | |
Часник – 4-5 зубчики | |
Ріпчаста цибуля – 1 головка | |
Червоний перець – 1 шт., рубаний | |
Чебрець – кілька гілочок | |
Лавровий лист – 1 шт. | |
Паприка – 1/2 ч. л. | |
Курячі крила – 6-8 шт. | |
Свинина – 200 г | |
Вино біле сухе – близько 2-х чашок | |
Шафран – 2 пакети | |
Рис – 2 чашки | |
Курячий бульйон – 4 склянки | |
Сіль – за смаком | |
Кальмари – 1 шт. | |
Молюски – 400 г | |
Мідії – 5-6 шт. | |
Креветки – 400 г | |
Зелений горошок – 1/3 склянки (замороженого) |