Паелья (плов) з куркою і морепродуктів на грилі

Паелья (плов) з куркою і морепродуктів на грилі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Цікава варіація плову з куркою і морепродуктів.

Інгредієнти

Оливкова олія – 1-2 ст. л.
Часник – 4-5 зубчики
Ріпчаста цибуля – 1 головка
Червоний перець – 1 шт., рубаний
Чебрець – кілька гілочок
Лавровий лист – 1 шт.
Паприка – 1/2 ч. л.
Курячі крила – 6-8 шт.
Свинина – 200 г
Вино біле сухе – близько 2-х чашок
Шафран – 2 пакети
Рис – 2 чашки
Курячий бульйон – 4 склянки
Сіль – за смаком
Кальмари – 1 шт.
Молюски – 400 г
Мідії – 5-6 шт.
Креветки – 400 г
Зелений горошок – 1/3 склянки (замороженого)

Як приготувати Паелья (плов) з куркою і морепродуктів на грилі